Els productes més venuts al Black Friday

Segons dades de la pròpia Amazon, el Cyber Monday s’ha convertit en el dia amb major nombre de comandes de la història de la companyia a nivell mundial, i no ens estranya tenint en compte el servei tan complet que ofereix la plataforma i la gran varietat de productes que es trobaven rebaixats.

No hi ha més que veure, per exemple, el fet que es realitzessin demanats de més de 18 milions de joguines i més de 13 milions d’articles de moda durant tots dos dies. Les petites i mitges empreses, per la seva banda també han aconseguit millorar els resultats d’exercicis anteriors, i les seves vendes han crescut una mica més d’un 20% respecte al Black Friday de 2017.

Un éxit per Amazon

Alguns dels articles més més venuts en Amazon al nostre país durant aquest Black Friday han estat el nou Echo Dot, el Fire TV Estic Basic Edition, la polsera Xiaomi La meva Band 3 i l’ordinador portàtil Lenovo Ideapad 330-15IKB.

Aquests grans resultats també han pogut ser deguts al fet que, segons Mariangela Marseglia, Country Manager de Amazon a Itàlia i Espanya, durant aquest Black Friday hem tingut accés a més ofertes que mai, i de fet el Black Friday s’ha convertit gràcies a això –així com a l’esforç dels treballadors i a les compres que hem fet– en el dia que més productes s’han venut aquest any en Amazon Espanya.

Una altra dada curiosa és que la tecnologia destaca entre els productes més venuts per la companyia en aquests dies, però també podem trobar en la llista un altre tipus de coses, com a pastilles per al rentavaixella, toallitas per a bebè, un pack de 12 llaunes de cervesa, paper higiènic o fregasuelos. Alguns d’ells gràcies a trobar-se dins de la modalitat PrimeNow, que ens permet un lliurament en el mateix dia.

Deixant aquest tipus de productes de costat, podem veure com la Xiaomi El meu Band 3 ha estat un dels productes estavella, així com els jocs Fifa 19 i Spider-Man per la PlayStation 4 o la microSD de 64 GB de Sandisk.

Però els productes propis de Amazon també tenen el seu buit, ja que el Amazon Echo Dot, les tablets Amazon Fire, els Kindle o el Amazon Fire TV Estic han tingut grans resultats a nivell de vendes, i no és para menys, els productes de Amazon tenen fama –merescuda– de tenir un preu acceptable pel que ens ofereixen.

De fet, el producte més venut a nivell mundial d’entre tots els fabricants i categories ha estat el propi Amazon Echo Dot, una espècie de Google Home Mini, però amb l’assistent virtual de Amazon, Alexa, que permet que manegem a distància la il·luminació de la nostra llar, o fins i tot fer comandes en la pròpia Amazon.