Sentir-se atret per embarassades és fetitxisme?

Per a les persones que tinguin interès per comprendre de quina manera funcionat es reconeix l’atracció per dones embarassades marqueze, val la pena ressaltar en primera instància, que aquesta filia ha estat denominada com maieusiofilia o cyesolagnia.

Buscant que es comprengui millor l’anterior concepte, la maieusiofilia o cyesolagnia, és descrita pels investigadors com un tipus d’atracció sexual o sentimental per les dones embarassades, a més ocorre en particular quan la panxa inflada aquesta incipient, la qual cosa pot ser reconegut com l’objecte de desig.

Atracció per les dones embarassades

Encara que la definició pot fer creure que es tracta d’un interès per la panxa de l’altra persona, per descomptat que no es tracta de l’anterior, sinó que aquesta condició fa que es desperti algun tipus d’atracció. Igualment, no és alguna cosa que ocorri de manera exclusiva en els homes, sinó que les dones també ho poden experimentar al moment de la seva vida.

Són moltes les explicacions que se solen plantejar sobre aquest tema, com per exemple afirmar que les dones embarassades tenen un major desig sexual, fins a sentir-se atret per les corbes d’una dona embarassada. En realitat, cada persona va a poder descriure aquesta situació d’una manera diferent, però molt interessant.

Ara bé, d’acord amb un estudi que es va publicar en The Journal of Sexual Medicine, s’ensenya que hi ha una correlació entre l’extracció per haver estat exposat a mares embarassades o en període de lactància durant els primers 18 anys de vida.

D’altra banda, en termes de definir i comprendre si aquesta situació es tracta d’un fetitxe, val la pena esmentar que és molt millor entendre l’atracció sexual o sentimental per dones embarassades com una filia, encara que clar, són moltes les característiques que els dos conceptes comparteixen entre si.

Una dada molt interessant sobre aquesta condició, és que també existeix la noció de gravidofilia, la qual fa al·lusió a l’atracció o desig d’estar embarassada una mateixa, més que poder observar aquesta condició en altres persones. Per tant, és un fetitxisme que es pot identificar només en les dones o en els qui desitgen convertir-se en una.

A partir de tot el que s’ha esmentat en els paràgrafs anteriors, es pot concloure llavors que sí es tracta d’un fetitxe i que ja ha estat estudiat més del que es tendeix a pensar en un primer moment, per la qual cosa és més comú del que el sentit comú pot fer creure. A més de l’anterior, hi ha unes quantes variacions que fan més interessant comprendre aquesta classe d’atracció i de comprensió del cos humà.